Accessibility Tools

Skip to main content
 (+30)2117051841     info@equalsociety.gr

Η προσφορά σας στην Equal Society αποτελεί μια έμπρακτη βοήθεια στην προσπάθεια που κάνουμε να χτίσουμε ένα αύριο με ίσες ευκαιρίες για όλους.

Συνάνθρωποί μας, κάθε ηλικίας χρειάζονται βοήθεια. Όλοι καλούμαστε να απλώσουμε το δίκτυο αλληλεγγύης ως ομπρέλα και να διαθέσουμε το περίσσευμά μας για τον διπλανό μας.

Μπορούμε να σταθούμε δίπλα στους συμπολίτες μας προσφέροντας:

  • Κονσέρβες Ξηρά τροφή
  • Τρόφιμα-είδη μεγάλης διάρκειας σε βαζάκια
  • Αλεύρι Καφές, ζάχαρη, γάλα εβαπορέ
  • Μπαχάρια Γλυκά
  • Φάρμακα πρώτης ανάγκης
  • Είδη προσωπικής υγιεινής
  • Καθαριστικά
  • Χρηματική δωρεά

Μία (1) υποτροφία για το Δ.Π.Μ.Σ. «Διοίκηση της Τεχνολογίας και της Καινοτομίας» - «Technology and Innovation Management (M.T.I.M.)

Η Σχολή Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης και η Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών του Πολυτεχνείου Κρήτης διοργανώνει το Διατμηματικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών (Δ.Π.Μ.Σ.) με τίτλο: «Διοίκηση της Τεχνολογίας και της Καινοτομίας - Technology & Innovation Management (ΜΤΙΜ)»


To Δ.Π.Μ.Σ. έχει εγκριθεί από το Υπουργείο Παιδείας με το Φ.Ε.Κ. 4119/20-9-2018.
Το Δ.Π.Μ.Σ. στη «Διοίκηση της Τεχνολογίας & Καινοτομίας - Master of Technology & Innovation Management – MTIM» αφορά σε υποψήφιους μεταπτυχιακούς φοιτητές που επιθυμούν να ενταχθούν σε διεθνή, αγγλόφωνα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Διοίκησης, Τεχνολογίας και Καινοτομίας, με δυνατότητα απόκτησης Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών σε ένα χρόνο και επιλογή εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στη σχετική νομοθεσία. Το Δ.Π.Μ.Σ. ενισχύει την ακαδημαϊκή μετεκπαίδευση αλλά και τις εργασιακές ευκαιρίες σε διεθνές περιβάλλον.


Το Πρόγραμμα Σπουδών σχεδιάστηκε για να αναπτύσσει τις δεξιότητες, γνώσεις και ικανότητες των στελεχών δημόσιων και ιδιωτικών επιχειρήσεων και φορέων, σε θέματα διοίκησης των τεχνολογιών και της καινοτομίας. Στόχος είναι η εκπαίδευση σε θέματα διοίκησης και καινοτομίας, επιχειρηματικότητας, σχεδίασης και ανάπτυξης νέων προϊόντων, ανάλυσης συμπεριφοράς, οικονομικών της καινοτομίας, διαχείρισης της καινοτομίας και των επιχειρηματικών διαπραγματεύσεων, νομικών θεμάτων επιχειρηματικότητας, εφευρέσεων και πνευματικής ιδιοκτησίας, επιχειρηματικής ευφυΐας, ηλεκτρονικού επιχειρείν, big data analytics, νέων καινοτόμων τεχνολογιών, κα. Οι πτυχιούχοι του ΜΤΙΜ, είναι σε θέση να αντιλαμβάνονται τις διαστάσεις των προβλημάτων, των ευκαιριών, των δυνατοτήτων, αλλά και της σημαντικότητας και των επιπτώσεών τους στις επιχειρήσεις και τους φορείς, και μπορούν να ανταποκρίνονται στις μεγάλες απαιτήσεις των επιχειρήσεων αλλά και στον υψηλό διεθνή ανταγωνισμό, επενδύοντας στην ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών μέσω της βέλτιστης αξιοποίησης της τεχνολογίας και της καινοτομίας.

Απαιτούμενα προσόντα για την εισαγωγή στο ΔΠΜΣ:
Στο Δ.Π.Μ.Σ. γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι απόφοιτοι Πανεπιστημίων, Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, Α.Σ.Ε.Ι. της ημεδαπής και αναγνωρισμένων ομοταγών ιδρυμάτων της αλλοδαπής. Αίτηση μπορούν να υποβάλουν και τελειόφοιτοι, υπό την προϋπόθεση ότι, εφόσον επιλεγούν, θα προσκομίσουν βεβαίωση περάτωσης των σπουδών τους πριν την προθεσμία λήξης των εγγραφών στο Δ.Π.Μ.Σ..

Διάρκεια Προγράμματος & E.C.T.S.:
Η ελάχιστη διάρκεια φοίτησης του Δ.Π.Μ.Σ. είναι ένα (1) ημερολογιακό έτος για τους πλήρους φοίτησης και δύο (2) ημερολογιακά έτη για τους μερικής φοίτησης. Η επιλογή της πλήρους ή μερικής φοίτησης καθώς και η σχετική δεσμευτική δήλωση γίνεται κατά την υποβολή της αίτησης.

Το σύνολο των Πιστωτικών Μονάδων (E.C.T.S.) που απαιτούνται για την απόκτηση του Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών ανέρχεται στις εβδομήντα πέντε (75).

Εισαγωγή Φοιτητών:
Ο αριθμός εισακτέων ορίζεται κάθε ακαδημαϊκό έτος από την Ειδική Διατμηματική Επιτροπή (Ε.Δ.Ε.) του Δ.Π.Μ.Σ. σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο Φ.Ε.Κ.. Η επιλογή των φοιτητών γίνεται από την Ε.Δ.Ε., η οποία συνεκτιμά τα βιογραφικά στοιχεία και κάθε πληροφορία που υποβάλλεται από τους υποψηφίους, όπως βαθμός πτυχίου/διπλώματος και συγγενικών με το Δ.Π.Μ.Σ. μαθημάτων και διπλωματικής/πτυχιακής, επαγγελματική εμπειρία, ερευνητική δραστηριότητα (δημοσιεύσεις, συνέδρια, ερευνητικά προγράμματα), συστατικές επιστολές.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή σας στη διαδικασία επιλογής είναι η συμπλήρωση της ακαδημαϊκής αίτησης και η υποβολή της μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας https://e-graduate.tuc.gr/

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται είτε στις ιστοσελίδες του Προγράμματος www.mtim.tuc.gr είτε στη Γραμματεία του Δ.Π.Μ.Σ.:
κα Λουκία Παπαδάκη
Τηλ. +30 28210 37161
Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Περίοδος υποβολής αιτήσεων: 15/5/2023 – 15/7/2023
 

Προκειμένου να εκδηλώσετε ενδιαφέρον για την παραπάνω υποτροφία, παρακαλώ όπως συμπληρώσετε την αίτηση του προγράμματος «Σπουδάζω με Υποτροφία» Κάνε την αίτησή σου τώρα!

Χορηγοί Επικοινωνίας