Στον κατάμεστο χώρο του Πύργου των Βιβλίων, της Εθνικής Βιβλιοθήκης, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, την Πέμπτη 3 Μαΐου 2018, η εκδήλωση του προγράμματος «Σπουδάζω με Υποτροφία», με τη συμμετοχή κορυφαίων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της Ελλάδος και του εξωτερικού, σημαντικών ομίλων επικοινωνίας και εταιριών με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης.

Σε μια ξεχωριστή εκδήλωση γεμάτη συγκινήσεις και ουσιαστικές παρεμβάσεις οι Οργανισμοί Το Χαμόγελο του Παιδιού και η Equal Society παρουσίασαν την Πέμπτη 22 Μαρτίου στο φιλόξενο χώρο του Ιδρύματος Εικαστικών Τεχνών & Μουσικής Β&Μ Θεοχαράκη, την πρωτοβουλία «Χαμόγελο Στέγασης».

Ο Οργανισμός μας σε αυτήν τη δεύτερη στροφή του κύκλου πολιτισμού της δομής «Ανθρώπων Γεύματα» με τον τίτλο «Τροφή Τέχνης», φιλοξένησε τις Εκδόσεις Κέλευθος και το συγγραφέα της υπέροχης νουβέλας «ΧΟΛΙ ΜΑΟΥΝΤΕΝ», Νίκο Βεργέτη.

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, ενώπιον στελεχών , συνεργατών, φίλων και εθελοντών πραγματοποίησε το απόγευμα της Πέμπτης 22 Φεβρουαρίου ο Οργανισμός μας γιορτάζοντας παράλληλα και τα 8 χρόνια ζωής του.

Ο πρόεδρος του Οργανισμού, κ. Σπύρος Φρεμεντίτης ευχήθηκε το 2018 να είναι ένα δημιουργικό έτος, γεμάτο υγεία και δράσεις που τοποθετούν τον άνθρωπο και τις ανάγκες του στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος!

Η αντιπρόεδρος του Γερμανικού Κοινοβουλίου, Claudia Roth, επισκέφθηκε την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου, τα γραφεία του Οργανισμού μας και για δύο και πλέον ώρες συζήτησε με κορυφαίες Οργανώσεις για τα όλα τα ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία των πολιτών. Η κα. Roth αφού απεύθυνε συγχαρητήρια για την ευαισθησία αλλά και για την ουσιαστική προσφορά των Οργανισμών προς τον ελληνικό ιστό σημείωσε πως η Ελλάδα σήμερα έχει ανάγκη από ουσιαστικές πρωτοβουλίες.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ

  
  Screenshot 1