Accessibility Tools

Skip to main content
 (+30)2117051841     info@equalsociety.gr

Η προσφορά σας στην Equal Society αποτελεί μια έμπρακτη βοήθεια στην προσπάθεια που κάνουμε να χτίσουμε ένα αύριο με ίσες ευκαιρίες για όλους.

Συνάνθρωποί μας, κάθε ηλικίας χρειάζονται βοήθεια. Όλοι καλούμαστε να απλώσουμε το δίκτυο αλληλεγγύης ως ομπρέλα και να διαθέσουμε το περίσσευμά μας για τον διπλανό μας.

Μπορούμε να σταθούμε δίπλα στους συμπολίτες μας προσφέροντας:

 • Κονσέρβες Ξηρά τροφή
 • Τρόφιμα-είδη μεγάλης διάρκειας σε βαζάκια
 • Αλεύρι Καφές, ζάχαρη, γάλα εβαπορέ
 • Μπαχάρια Γλυκά
 • Φάρμακα πρώτης ανάγκης
 • Είδη προσωπικής υγιεινής
 • Καθαριστικά
 • Χρηματική δωρεά

Καλώς ήρθατε στο Σπουδάζω με Υποτροφία

Το «Σπουδάζω με Υποτροφία» της Equal Society είναι η απόδειξη πως μια ιδέα είναι ικανή να αλλάξει τη ζωή τόσων ανθρώπων.

Στο «Σπουδάζω με Υποτροφία» αντικατοπτρίζεται η ανάγκη μας να στηρίξουμε όλους αυτούς που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και που, στην προσπάθειά τους να συνεχίσουν τις σπουδές τους ή να προωθήσουν τα ακαδημαϊκά τους όνειρα και την καριέρα τους, βρίσκουν εμπόδια στις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες της εποχής.
Ο Οργανισμός μας με πίστη στην αξία της εκπαίδευσης και με την πολύτιμη αρωγή μεγάλων δημοσίων και ιδιωτικών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων προσφέρει διέξοδο και δικαίωμα στο αύριο.

Από την έναρξη του προγράμματος μέχρι και σήμερα, έχουν δοθεί 526 υποτροφίες.

Προσδοκία μας είναι για ακόμη μία ακαδημαϊκή χρονιά να αποτελέσουμε την γέφυρα για αυτούς τους ανθρώπους και να καλύψουμε όσο το δυνατόν περισσότερες ανάγκες.

Βράβευση

Οι «Νησίδες Ποιότητας» τιμούν όλες εκείνες τις ξεχωριστές εμπνεύσεις που επιτελούν αξιόλογο συλλογικό και ποιοτικό κοινωνικό έργο, ενώ ταυτόχρονα λειτουργούν και ως δημιουργικά πρότυπα για την κοινωνία και ειδικότερα για τη νέα γενιά.
Ένα τέτοιο παράδειγμα κοινωνικής προσφοράς είναι ο Μη Κυβερνητικός Οργανισμός Equal Society – Κοινωνία Ίσων Ευκαιριών που διακρίθηκε για το πρόγραμμα «Σπουδάζω με Υποτροφία» στην αίθουσα της Παλαιάς Βουλής από τον τότε Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Μέσα από την καινοτόμα αυτή δράση άνθρωποι με ικανότητες και ταλέντα από ευάλωτες οικονομικά ομάδες αποκτούν υποτροφίες πλήρους φοίτησης για προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σε ορισμένα από τα κορυφαία δημόσια και ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα.
Για την Equal Society, η τιμητική διάκριση στο διαγωνισμό «Νησίδες Ποιότητας», αποτελεί ένα ακόμη κίνητρο για τη συνέχεια.
Το πρόγραμμα «Σπουδάζω με Υποτροφία» θα συνεχίσει να στηρίζει όλες και όλους όσους αδυνατούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους γιατί η εποχή τους το «απαγορεύει». Ανυπομονούμε να δούμε ακόμη περισσότερους υποτρόφους να 
εκπληρώνουν τα ακαδημαϊκά τους όνειρα και να βλέπουν ένα νέο μέλλον να ανοίγεται μπροστά τους!

Το «Σπουδάζω με Υποτροφία» σε αριθμούς

12
Χρόνια
526
Υποτροφίες
50
Ακαδημαϊκά Ιδρύματα
58
Χορηγοί Επικοινωνίας

Οι Υπότροφοί μας

Αλατά Αργυρούλα

«Χάρη στην equal society και το IST College, ένα από τα Όνειρα μου έγινε πραγματικότητα!

Πολλά χρόνια ήθελα να πραγματοποιήσω ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών, αλλά κάποιες δυσκολίες με κρατούσαν πίσω. Πάντα κοιτούσα τις υποτροφίες που υπάρχουνε στην Ελλάδα και σκεφτόμουν πως θα ήταν εάν έπαιρνα και εγώ μία. Έτσι ξεκίνησα να κάνω κάποιες αιτήσεις… Μία απ’ αυτές ήταν στην Equal Society και έγινα δεκτή! Το ΜΠΣ που παρακολουθώ είναι καταπληκτικό και με έχει βοηθήσει πολύ, τόσο στην καριέρα μου, όσο και στην προσωπική μου ανάπτυξη.

Χαίρομαι πολύ που έγινα δεκτή και πραγματικά τους ευχαριστώ πολύ για τις ευκαιρίες που δίνουν στα νέα παιδιά!

Εύχομαι να συνεχίσετε έτσι και να κάνετε όλο και περισσότερους ανθρώπους χαρούμενους !!»

Υποτροφία: MBA @ IST College

Μιχάλης Σμήνας

«Το πρόγραμμα Σπουδάζω με Υποτροφία μου έδωσε μια μοναδική ευκαιρία να αναπτύξω τις επιχειρηματικές γνώσεις και δεξιότητες μου, μέσω ενός κορυφαίου συνεργαζόμενου ιδρύματος.»

Υποτροφία: MSc in Entrepreneurship @ ALBA BUSINESS SCHOOL

Σοφία Κάλη

«Το πρόγραμμα - Σπουδάζω με Υποτροφία - αποτελεί αρωγό στη διεύρυνση των οριζόντων μου μέσω της γνώσης. Επίσης, συνέβαλε στο να προσθέσω και άλλα όπλα στην ακαδημαϊκή μου φαρέτρα.»

Υποτροφία: MSc in Technology and Innovation Management @ Πολυτεχνείο Κρήτης

Παρασκευάς Βεργίνης

«Με την υποτροφία της Equal Society μου δόθηκε όχι μόνο η ευκαιρία να παρακολουθήσω ένα άκρως ενδιαφέρον μεταπτυχιακό σε ένα από τα πιο διακεκριμένα πανεπιστήμια της Ελλάδας, το ΟΠΑ, αλλά και η δυνατότητα να εξελιχθώ ως άτομο και προσωπικότητα μέσα από τις γνώσεις, τις εμπειρίες και τις γνωριμίες που αποκόμισα από το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών.

Ευχαριστώ θερμά την Equal Society για αυτό το ανεκτίμητο δώρο που μου επιτρέπει να ατενίζω το μέλλον με χαμόγελο και περισσότερη σιγουριά και αισιοδοξία!»

Υποτροφία: Π.Μ.Σ. στις Διεθνείς Διαπραγματεύσεις @ Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Παναγιώτα Ψωμαδοπούλου

«Η υποτροφία για μένα είναι μία τεράστια υποστήριξη σε ένα μικρό βήμα προς την
υλοποίηση των στόχων μου και μία σημαντική επένδυση για τον μέλλον!»

Υποτροφία: ΜΒΑ @ Πολυτεχνείο Κρήτης

Όθωνας Κερασίδης

«Για μένα η υποτροφία αυτή σημαίνει ελευθερία: την ελευθερία από το οικονομικό βάρος ενός μεταπτυχιακού καθώς και την ελευθερία να επικεντρωθώ αποκλειστικά σε αυτό.»

Υποτροφία: Π.Μ.Σ. σε Οικονομικά και Δίκαιο στις Ενεργειακές Αγορές @ Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Αικατερίνη Τασιούδη

«Η υποτροφία με βοήθησε να πραγματοποιήσω ένα όνειρο ζωής και να βλέπω πιο αισιόδοξα το αύριο.»
Υποτροφία: Π.Μ.Σ. στην Εφαρμοσμένη Λογιστική και Ελεγκτική @ Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Ιωάννης Μπουντούρης

«Το πρόγραμμα Σπουδάζω με Υποτροφία μου άνοιξε ένα νέο παράθυρο γνώσης.»
Υποτροφία: Π.Μ.Σ. στην Τεχνητή Νοημοσύνη @ Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Μαρίνα Υφαντή

«Η υποτροφία για εμένα είναι μια σημαντική ευκαιρία για μια νέα, καλύτερη ζωή!»

Υποτροφία: Π.Μ.Σ. στις Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Οικονομικές Σπουδές @ Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Λαζαρίδης Σωκράτης

«Είναι πολύ σπουδαίο δώρο της ζωής να αρχίζεις ... Το πρόγραμμα Σπουδάζω με Υποτροφία στέκεται αρωγός στην προσπάθεια μας να ξεκινήσουμε ένα πιο ελπιδοφόρο αύριο».

Υποτροφία: Π.Μ.Σ. στην Εφαρμοσμένη Λογιστική και Ελεγκτική @ Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Έλενα Παπασταμάτη

«Σε μια χώρα που η φυγή στο εξωτερικό φαίνεται μονόδρομος έρχεται η πρωτοβουλία "Σπουδάζω με Υποτροφία" και προσφέρει το εισιτήριο διαμονής για να εκπληρώσει κάποιος τα ακαδημαϊκά του όνειρα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Equal Society που επενδύει στα όνειρα των νέων».

Υποτροφία: Π.Μ.Σ. στις Διεθνείς Διαπραγματεύσεις @ Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

  Οι Υπότροφοί μας

  Οι άνθρωποι δεν χρειάζονται πάντα συμβουλές. Ορισμένες φορές το μόνο που χρειάζονται είναι μια ευκαιρία να κυνηγήσουν το όνειρό τους.

  Οι ζωές των νέων που έχουμε αλλάξει μέσα από το «Σπουδάζω με Υποτροφία» ξεπερνούν τις 526 και συνεχίζουμε.

  Μέσα σε αυτό το ταξίδι βραβευτήκαμε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας σε μια μοναδική στιγμή στην παλιά Βουλή.

  Μας εμπιστεύονται δεκάδες εκπαιδευτικά ιδρύματα, όμιλοι επικοινωνίας και εταιρίες υποστηρίζοντας την προσπάθειά μας.

  Στο τέλος της διαδρομής όμως, η Ειρήνη, ο Μιχαήλ, η Σπυριδούλα, ο Σωκράτης, η Ελένη, ο Θοδωρής, η Άρτεμις και τόσοι ακόμα είναι η πραγματική κληρονομιά μας.


  Υποστηρικτές