Η θεατρική ομάδα αστέγων Walkabout του Οργανισμού μας παρουσιάζει για δεύτερη φορά την παράσταση, «Τα ραδίκια ανάποδα» του Γιώργου Γαλίτη στις 6 Νοεμβρίου στο  θέατρο «Σταθμός».

Τα ξεκαρδιστικά κείμενα του δημιουργού θα ξαναζωντανέψουν στο θέατρο «ΣΤΑΘΜΟΣ» από την ιδιαίτερη σκηνοθετική ματιά του μέλους της Equal Society, Παναγιώτη Δορλή. Οι θεατές έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν  μια καταπληκτική σάτιρα της κοινωνίας, όπου το black humor έχει την τιμητική του.

Ο  Γιώργος Γαλίτης δανείζει για πρώτη φορά το δημιούργημα του, κι αυτό το κάνει ξεχωριστά για την θεατρική ομάδα Walkabout του Οργανισμού μας.

Λίγα Λόγια για τη θεατρική ομάδα Walkabout 

Η θεατρική ομάδα αστέγων Walkabout  αποτελεί τη μοναδική θεατρική ομάδα στην Ελλάδα από συμπολίτες μας που οι συγκυρίες τους οδήγησαν στην αστεγία και την κοινωνική περιθωριοποίηση.

Κάθε ημέρα μέσα από τη δραματοθεραπεία, την καθημερινή συνεργασία που απαιτείται στις πρόβες και τη διαρκή έκθεση που προϋποθέτει το Θέατρο, τα μέλη της θεατρικής ομάδας, προσπαθούν να αλλάξουν τη ζωή τους και να επιστρέψουν σε αυτό που εμείς ονομάζουμε κανονικότητα. Με προβλήματα βαριά στις πλάτες τους και όμως τα καταφέρνουν. Με τις δυσκολίες τους, αλλά συνεχίζουν να αντιμάχονται, αρνούμενοι να επιτρέψουν στη λέξη άστεγος να τους προσδιορίσει.

Οι ηθοποιοί μας στις 6 Νοεμβρίου  στις 18:00 το απόγευμα, στο Θέατρο Σταθμός, (οδός Βίκτωρος Ουγκώ 55, Μεταξουργείο) θα υπερβούν για ακόμη μια φορά τον εαυτό τους μεταφέροντας παράλληλα στο κοινό ένα αυθεντικό μήνυμα αλληλεγγύης και προσφοράς.

Για κρατήσεις θέσεων καλέστε μας στο 2117051841 μέχρι την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019.

Αντί… Στεφάνου: Μπορείτε να φέρετε μια σακούλα τρόφιμα για τη δομή κοινωνικού συσσιτίου «Ανθρώπων Γεύματα» του Οργανισμού μας. 

Ζωή σε όλους μας!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ

  
  Screenshot 1