Ο Οργανισμός μας με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας για θέματα που αφορούν στην ψυχική υγεία, διοργανώνει ενημερωτική  ημερίδα με θέμα: «Αντιμετωπίζοντας την κατάθλιψη».

Η εκδήλωση  θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου στις 18:00 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Λευκάδας με την υποστήριξη της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και του Δήμου Λευκάδας.

Η ημερίδα αναμένεται να ανοίξει το φάκελο της πλέον διαδεδομένης ψυχικής νόσου, της κατάθλιψης και να αγγίξει μια πληθώρα πτυχών της.

Ομιλητές της εκδήλωσης, η κα. Αλεξάνδρα Χασακήψυχολόγος – παιδοψυχολόγος, η οποία θα αναπτύξει τη διάσταση αλλά και τους τρόπους αντιμετώπισης του φαινομένου. Η κα. Χαραλαμπία Χατζοπούλουεπισκέπτρια υγείας του  Κέντρου Ημέρας Λευκάδας με Msc σχολικής & εκπαιδευτικής ψυχολογίας, αναμένεται να αγγίξει το ευαίσθητο θέμα του πώς  να βοηθήσουμε έναν δικό μας άνθρωπο με κατάθλιψη ενώ η κα. Ίριδα Σουλαϊδοπούλουδιατροφολόγος θα μας μιλήσει για μια άγνωστη πτυχή του φαινομένου, «Διατροφή και κατάθλιψη».

Μετά το πέρας των εισηγήσεων θα ακολουθήσει διαλογική συζήτηση προκειμένου να ενημερωθούμε όλοι μας για το πώς μπορούμε να βοηθήσουμε τον άνθρωπο που νοσεί/ ή πώς μπορούμε να καταλάβουμε εάν  νοσεί κάποιο άτομο από το φιλικό/οικογενειακό μας περιβάλλον.

Η συμμετοχή του κοινού είναι δωρεάν. Για κρατήσεις θέσεων και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 26450 22578.

 

Info:

Ημερ/νία: 29Νοεμβρίου

Ώρα: 18:00

Τόπος: Πνευματικό Κέντρο Λευκάδας

Επικοινωνία: 26450 22578

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ

  
  Screenshot 1