Έμπρακτα ευαισθητοποιημένη απέναντι σε κάθε θέμα κοινωνικής προσφοράς ο Οργανισμός μας με την υποστήριξη της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και του Δήμου Κέρκυρας θα βρίσκεται την Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019 από τις 10:00 το πρωί ως τις 14.00 το μεσημέρι στο ισόγειο της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας (πρώην Νομαρχία) επί της οδού Σαμάρα 13 στήνοντας μια πρότυπη «τράπεζα αίματος» στο πλαίσιο της εθελοντικής αιμοδοσίας που γίνεται για έκτη συνεχόμενη χρονιά στο νησί της Κέρκυρας.

Η αιμοδοσία αποτελεί στάση ζωής. Το αίμα δεν παράγεται σε κανένα εργαστήριο και δεν υπάρχει κάποιο υποκατάστατο γι’ αυτό. Κάθε μέρα εκατοντάδες συνάνθρωποί μας χρειάζονται βοήθεια.

Αν είσαι από 18-65 ετών, είσαι υγιής κι ελεύθερος συμπτωμάτων, αν δεν λαμβάνεις κάποιο αντιβιοτικό τις τελευταίες 7 ημέρες, αν δεν έχεις κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας και δεν έχεις κάνει κάποιο μεγάλο χειρουργείο, tattoo ή piercing τους τελευταίους έξι μήνες, τότε για εσένα η αιμοδοσία είναι απλά πέντε λεπτά από το χρόνο σου.

Μοιραστείτε την πληροφορία, κινητοποιείστε γνωστούς και φίλους. Η Equal Society, έχοντας προσφέρει ως σήμερα πάνω από 100 φιάλες αίμα σε συμπολίτες μας που είχαν ανάγκη, απευθύνει έκκληση να σταθείτε στο πλευρό της, να κάνετε μια «κατάθεση» ζωής και να δημιουργήσετε «Δεσμούς Αίματος».

Χαρίζουμε ΖΩΗ στις 29 Οκτωβρίου! Αφιέρωσε πέντε από το χρόνο σου, αξίζει!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ

  
  Screenshot 1