Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παράσταση «Εκείνος και Εκείνος» από τη Θεατρική Ομάδα Αστέγων «Walkabout» της Equal Society.

Η Θεατρική Ομάδα Αστέγων «Walkabout» του Οργανισμού μας ζωντάνεψε την «Μόλλυ Σουήνυ» σε μια παράσταση γεμάτη συγκινήσεις.

Γελάσαμε μέχρι δακρύων. Η θεατρική ομάδα αστέγων «Walkabout» της Equal Society κέρδισε το κοινό και καταχειροκροτήθηκε παρουσιάζοντας την κωμωδία «Τα ραδίκια ανάποδα» σε κείμενα του Γ. Γαλίτη, στο θέατρο «Σταθμός».

Εκατοντάδες θεατές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Οργανισμού μας και γέμισαν στις 4 Μαρτίου το θέατρο «ΣΤΑΘΜΟΣ». Η θεατρική ομάδα αστέγων «Walkabout» παρουσίασε με τεράστια επιτυχία την παράσταση «Τα άπαντα του William Shakespeare» και κέρδισε το χειροκρότημα του κοινού.

Την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των κοινωνικών μας δομών στη Λευκάδα πραγματοποιήσαμε την Παρασκευή 1η Μαρτίου, στις 19.00 μ.μ. στο Κοινωνικό Φαρμακείο.

Μουσικές νότες γέμισαν το χώρο, γευστικά γεύματα προσφέρθηκαν και κάπως έτσι, για ακόμη μια χρονιά, η χριστουγεννιάτικη γιορτή της Δομής Ανθρώπων Γεύματα του Οργανισμού μας, σκόρπισε χαμόγελα στους επισκέπτες της.

Ο παρών ιστότοπος κάνει χρήση cookies για την παροχή της καλύτερης δυνατής εμπειρίας περιήγησης