Σπουδάζω με Υποτροφία

0
0
Days
0
0
Hours
0
0
Min
0
0
Sec

Το πρόγραμμα Σπουδάζω με Υποτροφία επιστρέφει με τον 7ο κύκλο του και για την προώθηση των ίσων ευκαιριών στην εκπαίδευση συνεργάζεται με μεγάλα δημόσια και ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα της Ελλάδας και του εξωτερικού στηρίζοντας νέους και νέες, που τοποθετούνται ανάμεσα στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και λόγω της οικονομικής τους αδυναμίας, αδυνατούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους.

Το 2017 οι ζωές που αλλάξαμε έφτασαν τις 279. Όχι μόνοι μας. Με ορισμένα από τα κορυφαία εκπαιδευτικά ιδρύματα και τους κορυφαίους ομίλους επικοινωνίας στο πλευρό μας.

Μπορεί να βραβευτήκαμε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, να μας έχουν εμπιστευτεί δεκάδες φορείς αλλά ο Χρήστος, η Ειρήνη, ο Ηλίας, η Ελευθερία, ο Νίκος, Ο Περικλής, ο Ίαν και τόσοι ακόμα υπότροφοι είναι η πραγματική περιουσία του προγράμματός μας.

Ο στόχος μας είναι, σε όσους περισσότερους μπορούμε, να κάνουμε τη γνώση να μην είναι ακριβή. Επιδιώκουμε ένα διαρκές «παρών» απέναντι σ΄ ένα εύκολο διαρκές «αντίο» γιατί δεν θέλουμε να δοκιμάζουμε στην «άγνοια».

Για τον 7ο κύκλο πατήστε εδώ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ