Ο Οργανισμός μας σε αυτήν τη δεύτερη στροφή του κύκλου πολιτισμού της δομής «Ανθρώπων Γεύματα» με τον τίτλο «Τροφή Τέχνης», φιλοξένησε τις Εκδόσεις Κέλευθος και το συγγραφέα της υπέροχης νουβέλας «ΧΟΛΙ ΜΑΟΥΝΤΕΝ», Νίκο Βεργέτη.

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, ενώπιον στελεχών , συνεργατών, φίλων και εθελοντών πραγματοποίησε το απόγευμα της Πέμπτης 22 Φεβρουαρίου ο Οργανισμός μας γιορτάζοντας παράλληλα και τα 8 χρόνια ζωής του.

Ο πρόεδρος του Οργανισμού, κ. Σπύρος Φρεμεντίτης ευχήθηκε το 2018 να είναι ένα δημιουργικό έτος, γεμάτο υγεία και δράσεις που τοποθετούν τον άνθρωπο και τις ανάγκες του στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος!

Η αντιπρόεδρος του Γερμανικού Κοινοβουλίου, Claudia Roth, επισκέφθηκε την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου, τα γραφεία του Οργανισμού μας και για δύο και πλέον ώρες συζήτησε με κορυφαίες Οργανώσεις για τα όλα τα ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία των πολιτών. Η κα. Roth αφού απεύθυνε συγχαρητήρια για την ευαισθησία αλλά και για την ουσιαστική προσφορά των Οργανισμών προς τον ελληνικό ιστό σημείωσε πως η Ελλάδα σήμερα έχει ανάγκη από ουσιαστικές πρωτοβουλίες.

Η θεατρική ομάδα αστέγων “Walkabout” της Equal Society παρουσίασε την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου την κωμωδία του κλασικού Γάλλου συγγραφέα Πιέρ ντε Μαριβώ, «Το Νησί Των Σκλάβων», σε σκηνοθεσία Παναγιώτη Δορλή. Το «Θέατρο Σταθμός» γέμισε με ψυχή, τρέλα, διαδαχές, σουρεαλισμό και οι ήρωες του δημιουργήματος, Ο Αρλεκίνος, ο Ιφικράτης, ο Τριβελίνος, η Ευφροσύνη και η Κλεάνθις πήραν σάρκα και οστά μέσα από τις φιγούρες του Χριστόδουλου, του Γιώργου, του Δημήτρη, της Ορθοδοξίας, της Νανάς και του Γιάννη.

Μουσική, χορός, ευχές και αστείρευτο κέφι ήταν τα ταυτόσημα στοιχεία που ένωσαν τις χριστουγεννιάτικες γιορτές του Οργανισμού μας σε Αθήνα και Κέρκυρα. Οι Δομές «Ανθρώπων Γεύματα» στην πρωτεύουσα και ο δομές Ανοιχτό Κέντρο Ημέρας και Κοινωνικό Φαρμακείο στο νησί των Φαιάκων φόρεσαν τα γιορτινά τους και υποδέχτηκαν δεκάδες επισκέπτες με νότες αισιοδοξίας και όμορφα δρώμενα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ